Estúpida Erikah, acompanyats dels Nyandú, es planten al Festival EscenaBCN


Videoclip de la cançó Gominoles gegants dels Estúpida Erikah.

Els Estúpida Erikah [web] no paren. Després que el 2011 els hagin plogut les bones crítiques especialitzades -Enderrock els ha considerat el quart millor disc del 2011- i els concerts -el dia 17 eren al Cafè Slàvia de Borges Blanques i el 21 d’abril seran al Festival Semè Serem de Tolosa, a França- la formació liderada per Jordi Bòria segueix ensenyant el seu disc L’hivern al cos, editat l’any passat. El dissabte dia 31 es planten al Festival EscenaBCN [Facebook], al Music Hall de la ciutat comtal, a partir de 2/4 de 10 del vespre, on portaran el seu estil amb influències de Micah P. Hinson i Tindersticks. En aquesta ocasió actuaran acompanyats com a teloners del Nyandú, que es van endur el novembre passat el premi a la banda revelació amb el concurs Sona 9 auspiciat també des d’Enderrock. A més a l’escenari hi pujaran convidats com Mine!Espaldamaceta i Aleix Puig del Quartet Brossa. El preu de l’entrada és de 8 euros anticipada i 12 a taquilla.

Més coses per aquest cap de setmana a la Barcelona metropolitana. La cantautora Maria Coma [web] acaba d’editar el seu segon disc, Magnòlia. Un treball molt més madur i profund que el seu primer llarga durada, on l’eix principal és el piano i la seva veu i que consolida la barcelonina com una artista intimista, expressiva i volcada en la música d’autor. El concert té lloc el divendres 30 de març a les nou del vespre al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat i costa 10 euros. També divendres dia 30, actuació de James Pearson, un dels pianistes més interessants sorgits de l’escena britànica del jazz, a l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat. Pearson li fa un homenatge personal a un dels pianistes més importants de la història del jazz, Erroll Garner, juntament amb un bateria i un contrabaixista britànics. Per gaudir del millor jazz actual heu d’assistir  el divendres 30 de març a dos quarts de deu de la nit. L’entrada costa 15 euros a taquilla i 12 euros anticipada.

Continuem amb el concert dels madrilenys Hamlet, una de les bandes més veteranes i constants del metal d’aquest país. Presenten el seu últim treball Amnesia, un disc sorprenent i innovador. En aquesta actuació el grup serà telonejat pels Noud. Els veurem el dissabte 31 de març a les deu de la nit a la Sala Rasa de Terrassa i costa 18 euros a taquilla i 15 euros anticipada. I no acabem encara amb dissabte dia 31 perquè hi ha també programat, a la Salamandra de L’Hospitalet, concert del grup barceloní d’indie-pop Chinese Christmas Cards. Música electro-pop ballable, amb melodies rodones i properes. També actuaran We are Standart i Mendetz. L’espectacle serà el dissabte 31 de març a dos quarts de deu de la nit a la Sala Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat i costa 15 euros a taquilla i 12 euros anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>