Els sorprenents The Hanfris Quartet a l’Auditori de Sant Feliu de Llobregat

Entrevista a The Hanfris Quartet emesa al Diaridelamusica.com el març de 2011.

The Hanfris Quartet [MySpace] és un jove quartet vocal masculí a cappella que canta peces d’estil Barbershop, Close Harmony i Doo-Wop, guanyadors del concurs de cantants Barbershop a l’estat espanyol. La formació d’entre Barcelona i Mataró interpreta bandes sonores de pel·lícules, musicals de Broadway i també temes originals i deixa els que assisteixen als seus concerts amb la boca un pam oberta. Si voleu fer un tastet d’aquests estils musicals originàriament nord-americans, heu d’anar a l’Auditori del Palau Falguera a Sant Feliu de Llobregat el dissabte 10 de març a dos quarts de set de la tarda per 10 euros a taquilla i 8 anticipada.

Parlem ara de The New Raemon, que actua a la Salamandra de L’Hospitalet també dissabte. Ramón Rodríguez és un creador compulsiu de grans cançons com Lo bello y lo bestia. El seu nou treball Libre asociación garanteix una posada en escena poderosa i suggerent. The New Raemon arriba en un concert conjunt amb els grups The Birkins i Wiggum dins del Let’s Festival 2012 dissabte dia 10 a 2/4 de 10 del vespre. Costa 15 euros i 12 anticipada.

Encara dissabte tindrà lloc el Hardegara Festival [notícia a la web de la Casa de la Música de Terrassa] que torna a la sala Crossroads de Terrassa. Una bona oportunitat per copsar l’actual escenari del hard-core terrassenc i del país amb els Lizards [MySpace], un trio barceloní en un concert conjunt amb els grups Antipatiks i Malestar Social. Hi seran el dissabte 10 de març a dos quarts de deu del vespre. Té un preu de 8 euros a taquilla i 6 anticipada.

Fem finalment un apunt en l’àmbit de la música clàssica: una altra proposta per aquesta setmana és la representació de l’òpera Aïda per part de l’Orquestra Simfònica del Vallès a l’Atrium [web] de Viladecans. Aïda forma part de les obres de maduresa de Verdi amb un gran desplegament orquestral i coral, que ens evoca a la magnificència de l’antic Egipte. Aquest clàssic del món operístic arriba a el divendres 9 de març a les 9 del vespre. El cost de les entrades és a partir de 42 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>