Els Despertados Atòmics expliquen com era ‘L’ofici del rellotger’ a Manresa

Vídeo musical dels Despertadors Atòmics, Adagio Non Troppo

Aquesta setmana, a la Catalunya Central, us recomanem el concert que el grup solsoní Despertadors Atòmics [web], amb un estil entre el funk i el rock, farà divendres dia 30 a La Peixera cafè-teatre de Manresa. Finalistes del concurs Sona9 del 2010, l’any passat van debutar amb el seu primer disc L’ofici del rellotger. Els amants de la nova música en català teniu una cita divendres a dos quarts de dotze de la nit a La Peixera cafè–teatre de Manresa i l’entrada és gratuïta. Una altra proposta interessant també pel mateix dia és l’actuació del grup andalús Trashtucada [web] que presenta el seu segon llarga durada, Tirate del puente. Fusió de rumba, ska i rock és el que ens trobem en aquest treball. Dalt l’escenari també hi serà el Tio Tirito. L’espectacle té lloc el divendres 30 de març a dos quarts d’onze de la nit al Stroika [web] de Manresa i l’entrada és gratuïta.

La setmana, però, haurà començat ja dijous amb un concert de Joan Sordé [Facebook], que va iniciar la seva etapa en solitari l’any 2010 després d’estar molt temps a la formació J.A.M.S. Podem gaudir de la seva veu i la seva guitarra al Voilà! Cafè – Teatre el dijous 29 de març a les onze de la nit i l’entrada és gratuïta. També dir-vos, però, que amb tota seguretat el concert més multitudinari del cap de setmana serà el què els Amics de les Arts, acompanyats de la Bed & Banda, oferiran a La Sala d’Igualada dissabte dia 31. Els Amics segueixen amb la seva exitosa gira de presentació del seu tercer treball, Espècies per catalogar, un disc més madur, reflexiu i amb la frescor que els caracteritza. L’entrada pel concert, que és a les onze de la nit, costa 22 euros a taquilla i 20 euros anticipada.

Finalment, destaquem ja de cara a diumenge dia 1 l’actuació de Joan Dausà [web], artista polifacètic que fusiona cançons melòdicament perfectes amb pop i balades de mitjos temps, a la Jazz Cava de Vic. L’acompanyen Els Tipus d’Interès, grup tècnicament impecable i que compta amb un gran directe. El concert és ela les set de la tarda i l’entrada val 6 euros a taquilla i 5 euros anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>