Els Amics de les Arts tanquen el Músiques Tranquil·les de Mataró, que creix en nombre d’espectadors


Entrevista als Amics de les Arts al Zoo de Barcelona emesa al Diaridelamusica.com.

El Cicle de Músiques Tranquil•les de Mataró [web] tanca aquest diumenge després d’una quinzena de concerts en diferents espais de la capital maresmenca. El cicle arriba a la setena edició i es consolida amb gairebé 2.800 espectadors, un miler més que en l’edició anterior.

Els Amics de les Arts [web] són els encarregats de tancar el cicle al teatre Monumental de Mataró. Com ja és freqüent en molts dels auditoris i teatres on el grup està presentant Espècies per catalogar les entrades pel concert s’han exhaurit dies abans. El grup ve acompanyat de la Bed & Banda per presentar el seu darrer treball, un disc més madur i reflexiu però que manté la frescor que caracteritza les seves lletres. Els que tenen entrades podran gaudir del concert el dissabte 24 de març a les 10 de la nit al teatre Monumental de Mataró.

Comencem la setmana amb Balancí [MySpace], el projecte personal de Ramon Cugat provinent de Molins de Rei. Sense barreres creatives, composa cançons que provenen d’una primera idea creant un pop bonic. Una mescla de pop i folk en acústic que podem veure el dijous 22 de març a les 10 de la nit a Tarambana de Cardedeu [web]. Una segona proposta per la nit de dijous la tenim al Clap de Mataró [web]. Hi arriba Ruidoblanco [MySpace] per presentar el seu primer disc Midiendo el tiempo con canciones, publicat el 2011. Dues guitarres, bateria, baix, teclats i una elegant combinació de veus que ens transporten cap a un món particular i únic. Els podem veure el dijous 22 de març a les 10 de la nit a la sala Clap de Mataró per un preu de 8 euros a taquilla i 6 l’entrada anticipada.

Parlem ara de jazz perquè el XIII Festival Cafè Jazz a Calella ens porta el concert de Tati Cervià [MySpace]. La cantant gironina arriba amb bossanova i un jazz minimalista en un concert conjunt amb David Poblet, Toni Pujol i César Martínez al Pla dels Encants de Calella [web] el divendres 23 de març 10 de la nit. L’entrada és gratuïta. Seguint la costa maresmenca i ens plantem a Arenys de Mar. La granollerina Ivette Nadal [web] torna a la comarca amb A l’esquena d’un elefant, després de presentar el disc a El Públic de Mataró [crònica]. En aquesta ocasió actuarà al Fem Ateneu [Facebook] en format acústic el divendres a 2/4 de 12 de la nit per 4 euros l’entrada general i 3 pels socis.

Acabem amb les propostes per diumenge que tanquen el cap de setmana. Acabem amb una proposta de conte. L’Associació Cultural, el Cor Infantil Amics de la Unió, els cors de les escoles de la ciutat i l’Orquestra de Cambra de Granollers porten a l’escenari del teatre, Hänsel i Gretel, un dels contes tradicionals més entranyables de la tradició germànica. En podem gaudir el diumenge 25 de març a les 6 de la tarda al Teatre Auditori de Granollers [web] per un preu de 12 euros. Música coral també al Maresme amb el concert del cor Aixa [web] d’Arenys de Mar que a través de diferents peces ens passejarà per la vella Europa, des del Romanticisme fins als nostres dies. L’espectacle serà a les 6 de la tarda i l’entrada té un preu de 10 euros i 8 amb descompte.

Finalment el cicle Adéu al Dau [web] reprèn la seva activitat però canviant d’espai. La sala Privat [web] de Mataró acull alguns dels concerts que s’han suspès a El Dau en una nit de triple actuació. Rafa Pons, Lucas Masciano i Litus actuen el diumenge 25, la vetllada començarà a les 7 de la tarda i el preu de l’entrada és de 12 euros a taquilla i 10 anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>