El cicle Adéu Dau acaba a la sala Privat de Mataró amb un concert triple


Cris Juanico al Piano Blau de Granollers el febrer de 2011

El Dau [web] de Mataró celebra els seus últims concerts el divendres 30 de març, però ho fa a la sala Privat [web] després que, per pressions veïnals, haguessin de suspendre els concerts al seu espai. Acomiaden quatre anys programant música en directe al centre mataroní i ho fan amb un concert triple amb molta varietat geogràfica, amb grups de les Balears, de les Terres de l’Ebre i de Barcelona. Obrirà la nit el menorquí Cris Juanico [web] que presenta el seu treball de pop-rock d’autor, Dues pedres, música minimalista que en directe crea un ambient proper i íntim. Actuaran també el grup barceloní El niño de la hipoteca [MySpace] i des d’Ulldecona els Pepet i Marieta [web] portaran l’espectacle Mam mam. L’actuació és el divendres 30 de març a les 11 de la nit a la Sala Privat de Mataró [web]. Costa 12 euros a taquilla i 10 euros anticipada.

Continuem parlant de divendres perquè encara tenim més concerts per començar amb música el cap de setmana. La barcelonina Judit Neddermann [MySpace] actua a la Sala Mozart de Calella amb Joan Díaz, Gabriel Amargant, Pau Lligadas i Ramón Ángel Rey. Els amants dels jazz teniu una cita el divendres 30 de març a les 10 de la nit amb entrada gratuïta. Acabem la nit de divendres a Arenys de Mar parlant de Ferran Palau [web] que actua al cicle Fem Ateneu [Facebook] presentant el seu primer disc en solitàri L’Aigua del Rierol. Un disc delicat ple de cançons de caire folk que podem escoltar el divendres 30 de març a 2/4 de 12 de la nit a l’Ateneu Arenyenc. L’entrada té un preu de 4 euros i 3 euros pels socis.

Una altra proposta interessant per aquesta setmana és el concert dels penedesencs Anna Roig i l’ombre de ton chien [MySpace], que presenten el seu últim treball Bigoti vermell, cançó francesa en català amb actitud desenfadada però tenint cura dels detalls. Per gaudir de l’espectacle cal assistir el dissabte 31 de març a les deu de la nit al Teatre Principal d’Arenys de Mar [web] i val 10 euros. La mateixa nit, la banda mataronina de rock alternatiu Stein [MySpace] actua a la Sala Clap de Mataró. Encapçalada pel cantant i lletirsta del grup, Enric Puig, ens presenten cançons com Supernova o Hey Girl. També tocarà el grup My wrong pleasures [MySpace]. Tot això serà el dissabte 31 de març a les 11 de la nit, l’entrada costa 8 euros a taquilla i 5 euros anticipada.

Acabem parlant de Batak [MySpace], un grup vallesà que fusiona el reggae i l’ska amb música folk d’arreu del món. La banda ha aconseguit un so compacte, contundent i ple de matisos barrejant la seva essència folk amb estils més electrònics. El 2011, van gravar La humitat, un disc amb les seves cinc cançons més representatives. Els podem veure el dijous 29 de març a les 10 de la nit al Cafè Cultural Tarambana de Caradedeu [web] i és gratuït. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>