Natxo Tarrés commemora trenta anys de la mort de Bob Marley a l’Auditori de Terrassa

Entrevista a Natxo Tarrés emesa al Diaridelamusica.com.

Acompanyat de la seva banda, els The Wireless, Natxo Tarrés [Facebook] commemora els 30 anys de la mort de la icona del reggae Bob Marley amb músics procedents de formacions com ara Gossos o Macaco. El xou, basat ens els sons de la Jamaica dels anys 70, es converteix en un espectacle contemporani gràcies a les influències del reggae actual. Serà el dissabte 24 de març a les 10 de la nit a l’Auditori Municipal de Terrassa. Costa 13 euros a taquilla i 11 anticipada.

És el concert destacat d’una setmana que comença divendres dia 23, a 2/4 d’11 de la nit a la Salamandra [web] de L’Hospitalet de Llobregat amb l’espectacle Motörhits, el nou projecte de la veterana banda barcelonesa TrallaXXL [MySpace]. Rockers incansables contagien energia amb els seus propis temes des de fa deuanys. El cost de l’entrada és de 12 euros i 8 anticipada.

No ens movem de dissabte dia 24. L’any 1988 es forma al Regne Unit la banda LEATHERFACE [MySpace] i els seus directes des del primer moment es van convertir en llegendaris. El grup de punk rock ha fet concerts a tot el món i s’ha convertit en referència de moltes bandes. Ara arriben a Badalona al Estraperlo Club del Ritme [web] el dissabte 24 de març a les 10 de la nit. Té un preu de 13 euros i 10 l’entrada anticipada.

Continuem amb el concert del Jazz Son Trio que neix a l’estiu del 2009 a causa de la inquietud musical de tres joves. En un mateixa actuació trobem clàssics del jazz com All of me o versions mes contemporànies com El corazón espinado de Santana o Billie Jean de Michael Jackson, tot això en una sorprenent formació de piano, guitarra i bateria. Arriben al Cèntric Espai Cultural [web] del Prat de Llobregat el diumenge 25 de març a tres quarts d’una del migdia i l’entrada és gratuïta.

Acabem parlant del concert d’Ol’Green [web] que s’autodefineix com a “producte barcelonès a base de música i bon humor.” La seva posada en escena beu del teatre musical i de l’humor surrealista de Les Luthiers. Cap estil se’ls resisteix; el seu repertori eclèctic inclou grans clàssics, des d’Edith Piaf a The Beatles, però també temes actuals com el seu esbojarrat medley de dives del pop. Podem gaudir d’aquesta mescla musical el diumenge 25 de març a dos quarts de set de la tarda a l’Auditori del Palau Falguera a Sant Feliu de Llobregat per un preu de 10 a taquilla i 8 anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>