Radical Animal Beat, grup del mes de la Casa de la Música

Heart Attack de Radical Animal Beat.

Radical Animal Beat [MySpace] és el grup escollit perquè aquest febrer giri per les diverses seus de les Cases de la Música [web]. El trio de funk gironí, que construeix intensos directes a base de beats electrònics, ha començat el seu tour els primers caps de setmana de febrer a Terrassa i Manresa i els tindrem el dia 11 a la sala Clap de Mataró, el dia 17 a La Mirona de Salt i el 18 a la Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat. El trio el formen membres de La Suite Mosquito, una banda de rock electrònic amb deu anys de experiència i dos àlbums en el mercat que va telonejar als Red Hot Chili Peppers i a Jamiroquai en les seves visites a Espanya.

Radical Animal Beat ofereix un potent directe que combina la força de la música electrònica amb els ritmes funk més ballables i tot amenitzat amb projeccions basades en el zapping. Després del seu naixement el 2008, any en què van composar el seu primer àlbum Part of me, van dur a terme la seva primera gira europea, que durant quatre mesos els va portar a presentar el projecte en ciutats com Turí, Milán, Bolonia o Berlín. Després d’aquesta aventura europea, el 2009 van actuar per Espanya i van fer una gira al Japó de dues setmanes. Al 2010, van tornar a l’estudi a preparar el que és el seu nou àlbum Anyway, presentat l’abril de 2011 en el Black Music Festival amb Morcheeba. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>