Pulpopop passa de nou per Girona en plena gira de presentació del ‘Cuit’


Interpretació del tema No me la puc treure del cap dels Pulpopop pel Diaridelamusica.com.

Els gironins Pulpopop [MySpace] tenen aquest cap de setmana una cita especial a casa seva, a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona, presentant el seu treball Cuit. L’any passat, a l’octubre, ja van ser a La Mirona de Salt i a la Sala Tourmix de la capital gironina, però l’ocasió d’ara és més rellevant perquè presenten el seu disc ni més ni menys que a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona, com un grup plenament consolidat. Serà aquest diumenge dia 26 a partir de les set de la tarda i el cost de l’entrada és de 6 euros. El disc conté música fresca, agosarada, sorprenent i surrealista i la formació es presenta des de fa un temps en formació de septet. És l’actuació destacada d’aquest cap de setmana a terres gironines.

Recapitulem però i comencem l’agenda del cap de setmana parlant del concert que el dijous dia 23 ofereixen a partir de les 11 de la nit els No Way Out [MySpace] a la Sala Cloë de Girona [web], on ensenyaran el seu treball Tabula Rasa, com sempre amarat de punk rock, acompanyats de Daylight i Puk 2. L’entrada val 6 euros a taquilla i 5 euros anticipada. L’endemà divendres, a 2/4 d’11 de la nit i a la Mirona de Salt [web], serà el torn del grup d’indie-rock deltebrenc Crator [MySpace], el qual presenta el seu primer disc d’estudi, Males llengües. Al concert els acompanyaran els saltencs Tronges Veies i costa 7 euros a taquilla i 5 euros anticipada.

Ja en el marc del cap de setmana estricte, una altra actuació destacable és la del grup de pop barceloní Love of Lesbian [MySpace], que ofereix un acústic per fer un repàs de la seva trajectòria i versionar cançons mítiques. Els podem veure el proper dissabte 25 de febrer a les deu de la nit a l’Ateneu de Banyoles i val 12 euros. Finalment, ja diumenge dia 26, al Teatre de Bescanó, el menorquí Cris Juanico [web] ens presenta amb Joan Solà-Morales el treball conjunt Dues pedres, un disc intimista, pròxim, minimalista i molt pur. L’espectacle comença a les sis de la tarda i costa 10 euros a taquilla i 8 euros anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>