Doblet de Feliu Ventura al BarnaSants

El cicle BarnaSants pren el protagonisme del cap de setmana amb una desena de concerts a diferents ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona [programació], en destaquem els de Feliu Ventura i l’Anna Roig. El cantautor valencià Feliu Ventura [web] ofereix una doble cita per presentar el seu darrer disc Música i lletra. El primer concert és el dijous 16 de febrer a l’Auditori Barrada de l’Hospitalet de Llobregat a les 9 del vespre per 16 euros, i el segon el diumenge 19 a la sala Traska Truska de Molins de Rei a 2/4 de 8 del vespre amb l’entrada a 20 euros. El divendres és el torn dels penedesencs Anna Roig i l’ombre de ton chien [web] que es vestiran el bigoti vermell a l’Atrium de Viladecans a les 10 del vespre amb entrada de 15 euros.

Anem fins a Terrassa per veure l’espectacle Seneafrica [MySpace], una mostra de les diferents cultures del Senegal a través dels diversos ritmes, dels vestuaris i de l’escenificació. La representació de les coreografies de dansa afro-contemporània oferta per ballarins i músics professionals ens captiva el divendres 17 de febrer a les 10 de la nit a l’Auditori Municipal de Terrassa amb un preu de 10 euros.

Acabem amb el concert del grup del mes de les Cases de la Música Popular. Parlem de Radical Animal Beat [web] un trio de funk electrònic nascut a Barcelona al 2008. Arriben per presentar el seu nou àlbum Anyway a la Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat el dissabte 18 de febrer a les 11 de la nit. El preu de l’entrada és de 5 euros. Un últim apunt internacional a la sala Apolo. El grup novaiorquès NADA SURF acaba de publicar el seu setè disc The stars are indifferent to Astronomy després de quatre anys de silenci i el porten a Barcelona el diumenge 19 de febrer a la sala barcelonina a 2/4 de 9 del vespre per 20 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>