Els cantautors prenen el Músiques Tranquil·les de Mataró

Aquest cap de setmana el Cicle de Músiques Tranquil·les [web] reivindica els cantautors amb la cançó protesta de Feliu Ventura i la poesia musicada de Dídac Rocher. El primer en actuar serà el valencià Feliu Ventura [web] que el dissabte 11 de febrer arriba a Mataró per presentar el disc Música i lletra. Un treball que reivindica la cançó com a eina de protesta i una crítica a la corrupció política i que podem escoltar dissabte a la sala Clap [web] de Mataró a les 11 de la nit per 12 euros a taquilla i 8 anticipada. L’endemà, l’arenyenc Dídac Rocher [web] serà a El Públic de Mataró [Facebook] per avançar alguns temes del seu nou disc Porpra que presentarà oficialment el 25 de febrer al Teatre Principal d’Arenys de Mar. El concert a El Públic és el diumenge 12 de febrer a 2/4 de 9 del vespre i l’entrada i té un preu de 6 euros a taquilla i 4 anticipada. [Mira l'entrevista a Dídac Rocher]


Entrevista a Els PulpoPop a Mataró Ràdio

Però la setmana comença amb una proposta ben diferent. El duet gironí Pulpopop [web] ens presenta el seu disc Cuit!, música original, fresca i agosarada amb un espectacle ben treballat. Per gaudir d’aquesta cita cal assistir el dijous 9 de febrer a 2/4 de 10 del vespre a El Dau de Mataró [web]. Costa 5 euros a taquilla i 4 euros anticipada. Per tancar l’agenda del Maresme anem fins a Arenys de Mar per veure el grup osonenc La iaia [web]. Per escoltar les cançons del seu últim disc Les ratlles del banyador cal ser el divendres a l’Ateneu Arenyenc a 2/4 de 12 de la nit pagant 4 euros per l’entrada.

I tornem a Mataró per parlar de més propostes per la nit de divendres. Al Clap i a ritme de hip hop arriben Nach i Kasier Ortiz que actuaran a les 11 de la nit amb l’entrada a 16 euros o 13 euros a taquilla. I l’última proposta per la nit de divendres ens porta fins al Teatre Monumental on Cabo San Roque [web] mostrarà una orquestra mecànica completa amb seccions de vents, cordes i percussió a la seva nova producció Torn de nit. L’espectacle començarà a les 11 de la nit i el preu de l’entrada és de 24 euros a platea i 19 a l’amfieteatre.

I acabem fent un cop d’ull a la vida musical del Vallès Oriental. Dijous el grup del Masnou Caliu porta les seves lletres carregades de revolta i valors contra tot tipus d’injustícia al Tarambana de Cardedeu. Aquest concert tanca l’Off Tastautors [web] i tindrà lloc el 9 de febrer a les 10 del vespre amb entrada gratuïta. L’últim recomanació és La Oreja de Van Gogh [web] que després de dos anys de silenci arriba per presentar el sisè disc Cometas por el cielo, un àlbum de la banda pop de Donosti amb una evolució d’estil i sonoritat. Els veiem el divendres 10 de febrer a les 9 del vespre al Teatre Auditori de Granollers [web] amb un preu de 38 euros. DDM

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>