Els terrassencs D’Callaos es presenten a la sala Stroika de Manresa


Vídeo del concert de D’Callaos a El Masnou, el maig de 2009.

La cita més destacada a la Catalunya Central per aquest cap de setmana és el concert que la formació egarenca D’Callaos [web] fa divendres dia 17 a la sala Stroika de Manresa [web]. Després d’haver actuat a la Salamandra de L’Hospitalet i el dia abans d’actuar l’endemà al Cafè Teatre de Lleida, els terrassencs ensenyen ara a la capital del Bages el seu tercer treball, El borde donde se termina el mar, la seva rumba i el rock andalús. De totes maneres a ells els agrada definir la seva música com a Nu-Flamenc, una visió actual i fresca del flamenc dels facturat des de Catalunya. Un disc que arriba després de El Café de las Niñas, que rememora els orígens de la banda, en aquest espai de Terrassa, cap a l’any 2004. Va ser a principis de 2005, amb l’arribada de la cantant Maribel “La Canija”, que es va completar la formació, la qual s’ha mantingut amb els mateixos components fins avui. L’actuació a Manresa serà el divendres dia 17 a 2/4 de 12 de la nit i l’entrada del concert val 10 euros a taquilla i 8 euros anticipada.

Una altra cita destacable per aquest cap de setmana en terres de la Catalunya Central és el concert de Joan Masdéu [web], ex-cantant i compositor de Whiskyn’s, que ara es presenta en solitari amb el seu íntim i emotiu treball, Casa Murada. Per gaudir de l’actuació cal assistir el divendres 17 de febrer a dos quarts de dotze de la nit a La Peixera Cafè-Teatre de Manresa i l’entrada és gratuïta. I anant a l’altre cafè teatre de Manresa, el Voilà, la mateixa nit actuació del músic terrassenc Roc Calvet [MySpace], que presenta un repertori de les millors versions de la música negra, ens fa gaudir del soul, el blues, el jazz, i el rock. El concert és a les dotze de la nit l’entrada és gratuïta. I per acabar la setmana tenim el concert que ofereix la banda olotina Greda Street Band [Facebook] que interpreten les seves cançons populars i d’Olot amb tocs d’humor. L’espectacle té lloc el dissabte 18 de febrer a les onze de la nit al Casal Popular La Fura de Solsona i l’entrada és gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>