Ruido! i el tribut a Lynyrd Skynyrd ocupen La Mirona de Salt


Actuació de Ruido!, amb Si te vas.

Comencem parlant del grup gironí de pop rock Ruido! que divendres dia 27 presenta el seu EP Tentaciones, de cinc temes, el qual s’ha gravat a l’estudi de gravació Sound Club Estudios. Ruido! [MySpace] és un projecte impulsat pel baixista gironí Jose Fernández, el guitarrista saltenc Lluís Costa i el cantant de Ciutadella, Shanti Gordi. Amb més de 100.000 visites a Myspace, Ruido! ha cridat l’atenció d’experts musicals com el productor alemany establert a Londres, Michael Zimmerling. En el concert estan acompanyats pel grup Pon el aire. Aquest espectacle és el divendres 27 a 2/4 d’onze de la nit a la sala La Mirona de Salt [web]. El preu és de 8 euros a taquilla i 6 euros anticipada.

No deixem La Mirona de Salt on aquesta setmana actua Leonard Skinner, una banda tribut a Lynyrd Skynyrd, l’endemà dissabte dia 28. De fet és l’única banda tribut a Lynyrd Skynyrd del territori espanyol i una de les més consolidades a nivell mundial. El line-up de la formació està constituït per set músics amb tres guitarristes igual que la formació original. Una de les característiques de Leonard Skinner és la cura so de la banda que, en boca de Charlie Starr, el líder de Blackberry Smoke, és “very truth to the originals“, molt fidel als originals. El 2010 van editar el seu primer CD amb sis cançons més un bonus track ocult i un desplegable de 8 pàgines en anglès i castellà amb tota la informació de la banda. El preu és de l’entrada del concert és de set euros.

Anem ara a Girona ciutat. La primera cita per aquesta setmana és el concert de Gino Santo a la trompeta i Daniela Gentile al piano, que interpretaran música russa del vuit-cents fusionada amb el jazz. Aquesta actuació té lloc el proper divendres 27 a les vuit del vespre a l’Auditori Josep Viader de Girona i costa cinc euros. Una altra proposta pel mateix divendres és el concert del grup collbatoní de folk psicodèlic, Anímic [MySpace], que presenta el seu treball Hannah, i que actuarà junt amb el grup Lazy Juo. El concert comença a 2/4 de 12 de la nit a la Sala Tourmix [web] de Girona. El preu és de 8 euros a taquilla i 6 anticipada. Encara a Girona, diumenge dia 29, concert de The Marian Consort, grup d’Oxford format el 2007 que presenta una exploració per la música del Reneixament i el Barroc. L’actuació és a les sis de la tarda a l’Auditori EspaiCaixa de Girona i val 3 euros.

Parlem finalment d’Anna Roig i L’ombre de ton chien [web], el grup penedesenc que presenta el seu treball Bigoti Vermell, influenciat per la cançó francesa com en el primer àlbum. El concert té lloc el diumenge 29 de gener a les sis de la tarda al Teatre de Bescanó i val 16 euros a taquilla i 13 euros anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>