La prestigiosa cantautora nordamericana Janis Ian actua a l’Apolo de Barcelona

Comencem la setmana amb Janis Ian [web] que visita Catalunya per primera vegada, concretament la Sala Apolo de Barcelona. Nascuda el 1951 al Bronx de Nova York com a Janis Eddy Fink, va passar la seva infància al sud de Nova Jersei, a la granja dels seus pares. Són ells qui la van iniciar a la música i fer que des d’una tendra edat s’amarés d’una barreja de clàssic, folk i jazz. Toca diversos instruments, inclosa la guitarra, el seu instrumento preferido. La cantautora va guanyar un Grammy Award per la seva cançó At Seventeen als 70. A Janis Ian la podem veure a la Sala Apolo de Barcelona el dimarts dia 31 a les 8 del vespre. El preu és de 24 euros a taquilla i 20 l’entrada anticipada.

Més coses ara ja pensant amb el proper cap de setmana. Comencem parlant de Dani Martín, l’excantant madrileny del grup El Canto del Loco, que arriba en solitari a l’Atrium de Viladecans [web] divendres dia 3 per presentar el seu disc Pequeño llançat el 2010 i que va ser Disc de Platí en quinze dies. Un disc amb temes autobiogràfics que el fan recórrer l’estat espanyol amb uns concerts més íntims. El madrileny Daniel Martín va començar el seu camí professional des de molt petit, però és l’any 2000 quan la companyia discogràfica BMG Music Espanya s’interessa pel grup El Canto del Loco, del qual és compositor a més de vocalista i amb el qual ha obtingut multitud d’èxits, amb tretze àlbums en el mercat, més de 2.500.000 discos venuts, i multitud de guardons. L’any 2009, el grup tanca una etapa amb la gira Hasta luego, amb la qual s’acomiaden per un temps dels escenaris, ja que els tres membres del grup volen dur a terme els seus projectes en solitari a Espanya. A Dani Martín el veurem a l’Atrium de Viladecans el divendres 3 de febrer a les 10 de la nit. El cost és de 36 euros.

I de Viladecans ens n’anem fins a l’Hospitalet de Llobregat, on el mataroní Iván Gómez Piñero Durban [MySpace], cantautor, compositor i saxofonista mataroní, presenta el seu segon treball Canciones, Versos y Delirios. Defineix la seva música com un tribut al pop, el folk, el rock, el jazz i el blues. El veurem el divendres dia 3 a les 10 de la nit al Lennon’s de l’Hospitalet de Llobregat. Continuem amb el concert que ofereix l’endemà dissabte al Teatre Principal de Badalona la mallorquina Maika Makovski [MySpace] amb el seu rock underground, un parell mesos abans que surti el seu disc Thank You for the Boots. L’espectacle és dissabte a 2/4 de 10 del vespre al Teatre Principal de Badalona. El preu és de 20 euros. I acabem parlant del concert de Zahara [MySpace], una cantant de Jaén, que el passat novembre va editar el seu darrer disc, La pareja Tóxica. La cita és el dissabte 4 de febrer a les 10 de la nit a l’Auditori Municipal de Terrassa. El preu és de 16 euros a taquilla i 11 anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>