Nico Roig canta la ‘Tonada del genoma humà’ al cicle Tastautors de Cardedeu


Entrevista al barceloní Nico Roig que dijous actua al cicle Tastautors de Cardedeu.

Després d’onze anys vivint a Brussel·les, on creava projectes instrumentals per espectacles teatrals i musicals, el barceloní Nico Roig [web] torna a casa per publicar el seu primer disc en solitari. En aquest treball, que porta per nom Tonada del genoma humà, Roig intenta donar importància al text per sobre de la melodia en un seguit de cançons personals i intimistes que tenen la guitarra i la veu com a protagonistes. El segell Amniòtic Records ha publicat aquests temes d’enregistrament casolà, en que el cantautor ha gravat tot sol la veu i gran part dels instruments. Hi han col·laborat diversos artistes com els músics Pau Vallvé i Refree o l’il·lustrador Marc Torrent, que ha dissenyat la portada del disc. Dijous 26 de gener actua al cicle Tastautors [web] de Cardedeu a les 10 de la nit i amb entrada gratuïta.


Entrevista a Caustic Roll Dave.

La mateixa nit, Caustic Roll Dave [Myspace] actua a Mataró presentant el seu primer disc Long Term Music. Temes de blues cavernós, folk cru, melodies extraviades que el músic presenta en directe convertint-se en home orquestra que es carrega d’instruments per portar a l’escenari tots els matisos del disc. El concert és el dijous 26 a 2/4 de 10 del vespre al Cafè Cultural El Dau [web] per 5 euros l’entrada. El mateix cicle programa per la nit de divendres una actuació de 4t1a [web]. El grup barcelonès definit com una barreja de cançons populars i folk, arriba en un concert conjunt amb Joan Dausà i els Tipus d’Interès [MySpace] a la Sala Sarau de Cardedeu el divendres 27 de gener a les 10 de la nit. El preu de l’entrada és de 7 euros i 6 l’anticipada.

Anem fins a Mataró perquè aquest cap de setmana la sala Clap [web] celebra el seu dotzè aniversari amb tres concerts. La festa comença el dijous amb dues propostes locals, els StepMother i The Outside Hours a les 10 de la nit i amb entrada gratuïta. El plat fort el serveixen Antònia Font [web] i La Estrella de David en un concert conjunt el divendres 27 a les 11 de la nit per 15 euros l’entrada anticipada i 18 a taquilla. I per cloure la celebració, concert de Miguel Campello [web], vocalista d’El Bicho, que el dissabte 28 presentarà el seu nou projecte personal a les 11 de la nit amb l’entrada a 15 euros i 10 si es compra anticipadament.

A Arenys de Mar segueix el cicle Fem Ateneu [Facebook] que aquesta setmana porta els Chill and Seduce [MySpace]. La banda de rock alternatiu en anglès ens presenta l’EP llançat el 2011 amb cançons com Too close to the sun. Un concert conjunt amb els Poet in Process [MySpace] que té lloc el divendres 27 de gener a 2/4 de 12 de la nit a l’Ateneu Arenyenc. L’entrada té un preu de 4 euros i de 3 euros en cas de ser soci de l’Ateneu. Acabem amb l’ Orquestra de Cambra de Granollers [web] dirigida per Francesc Guillén que ens apropa la música romàntica i postromàntica amb un conjunt instrumental de nou músics. Els veiem el diumenge 29 de gener a les 7 de la tarda al Teatre Auditori de Granollers [web] per 18 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>