Miguel Campello, el cantant de El Bicho, a la Sala Rasa de Terrassa


No me preguntes de Miguel Campello.

La primera opció per gaudir de la bona música aquesta setmana a la zona de Barcelona Metropolitana és el concert de Miguel Campello [web], el cantant de El Bicho, que es llança en solitari aprofitant el descans del grup. Amb Chatarrero, Campello ens obre un món interior surrealista replet d’objectes atrotinats amb vida pròpia amb ritmes i grooves d’un altre planeta. El concert és el divendres 27 a 2/4 de 10 de la nit a la Sala Rasa de Terrassa per un preu de 15 euros a taquilla i 10 anticipada. El mateix divendres, per cert, a partir de les vuit del vespre, a La Capsa [web] d’El Prat, nova sessió de ‘A micro obert’, una proposta de trobada i descoberta de cantautors de la ciutat que es van succeint dalt de l’escenari per mostrar els seus projectes musicals. En tres cançons, els músics resumeixen la seva proposta d’autor i la poden confrontar amb el públic de forma propera i accessible. L’entrada és gratuïta. Així mateix, divendres dia 27 al Teatre Joventut de L’Hospitalet té lloc un homenatge a Antonio Vega a partir de les nou de la nit. L’entrada anticipada per assistir-hi costa 22 euros.

Parlem ara de la Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat, on el dissabte dia 28 tindrà lloc una actuació dels navarresos Txarrena, que aquest cap de setmana que també són a l’Stroika de Manresa: tornen, després d’un silenci discogràfic de dinou anys, amb més força que mai. També dissabte dia 28 però a l’altra sala de la Salamandra, actuació de Élena [MySpace], la qual presenta D’herois i desastres, el disc -diuen- més ric i savi de la cantant catalana. Els dos concerts estan inclosos dins la programació de la Casa de la Música Popular de L’Hospitalet [web].

Continuem amb el concert de la mataronina Enhea [MySpace] que es va iniciar el 2009 en el camp de la música i que actua aquest dissabte dia 28 a 2/4 de 7 de la tarda al Colectivo Salón a Barcelona. Acompanya la veu delicada i la guitarra de la mataronina una banda composta per Matias Lizana, Fumi Suzuki i Marc Hernández. L’entrada és gratuïta.

Parlem ara de la banda francesa Adanowsky [MySpace], que presenta el segon disc titulat Amador, el qual formarà part d’una trilogia. En aquesta ocasió es decanta per un folk-rock dels setanta. L’espectacle és el dissabte 28 de gener a les 8 del vespre a la Sala Apolo de Barcelona. El preu és de 15 euros a taquilla i 12 anticipada.

Acabem per aquesta setmana amb la banda Anti-Nowhere League [web] una de les més descarades del punk rock britànic. Els veiem en un concert conjunt amb els grups Kolera i Malnacidos el dissabte 28 de gener a les 10 de la nit a l’Estraperlo Club Ritme de Badalona. El preu és de 13 euros a taquilla i 10 anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>