Arriba la IV edició del Festival d’Art Jove Esclat de Calella


Entrevista a part dels organtizadors i participants del IV Festival d’Art Jove Esclat de Calella

L’ Associació de Joves Artistes de Calella fa quatre anys organitza el Festival d’Art Jove Esclat de Calella, més de 15 hores d’activitats culturals i artístiques diverses adreçades als joves: música, circ, teatre, breakdance, grafits, pintura… [programa] L’objectiu, tal com expliquen els organitzadors, és incrementar la vida cultural a Calella i reunir artistes de diferents disciplines però també donar sortida a projectes poc coneguts. Per saber-ne més hem entrevistat alguns dels participants: Joan Sans i Ernest Vila, membres de l’Associació de Joves Artistes de Calella, Pep Grau, cantant de reggae i membre d’Irie Souljah i Oriac Albertí baixista de Dulce de Leche.

Aquesta marató artística tindrà lloc el dissabte 17 de desembre i tancarà amb les actuacions dels grups Dulce de Leche, Planeta Lem, Chantelle, Ebri Knight. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>