Maragall, Espriu i Hernández es troben a Arenys de Mar de la mà de Sabina Witt Trio

La formació Sabina Witt Trio ha presentat aquest dissabte 29 d’octubre al teatre Principal d’Arenys de Mar [web] un seguit de poemes de Joan Maragall, Salvador Espriu i Miguel Hernández musicats pel guitarrista del tercet, Guillermo Rizzoto, i per la mateixa cantant, la barcelonina Sabina Witt [myspace]. Completa el grup Plablo Jiménez, a la flauta travessera, si bé en el programa estava anunciada la participació de la violoncelista Míriam Fèlix.

La musicació dels textos camina entre els sons meditarranis i el jazz, amb alguns jocs interessants de veus i amb la guitarra. Aquests dies el trio es troba en ple procés d’enregistrament del disc que ha de contenir els poemes. De ben segur, com ja ocorre en el directe, en sobresortiran especialment l’esplèndida Vistes al mar, amb lletra de Maragall, i Mis ojos, sin tus ojos, no son ojos, amb text d’Hernández.

El públic d’Arenys, però, esperava especialment els versos d’un poeta que tant s’identifica amb la vila com és Salvador Espriu. D’ell, Sabina Witt Trio musiquen Ja mai més no podré dormir, Pervers malson i Rap.

Repertori un xic curt – l’espectacle no ha arribat a l’hora de durada i en els bisos repetint dos temes ja interpretats anteriorment – i amb la veu de Sabina Witt com a element clau. Un espectacle que ja el passat mes de maig es va poder veure al Calisay del mateix Arenys, i que en aquesta ocasió ha quedat lluny d’omplir el cèntric teatre de la localitat. XAVIER AMAT/JORGE HEREDIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>