Els bergadans Brams tornen i no pensen en marxar de nou

La formació bergada Brams [web] ha tornat al panorama musical català després de sis anys de pausa i sembla que no en tornaran a sortir. El grup ha tornat a recórrer aquest estiu les carreteres catalanes presentant nou disc, titulat Oferta de diàleg, que va sortir a la venda l’abril passat. Al Diaridelamusica.com hem anat a Berga per parlar amb en Titot, el seu carismàtic líder i aquesta és l’entrevista que li hem fet. Si els voleu veure en directe, el dia 31 d’octubre actuen a Piera, a Teià l’11 de novembre, a Granollers el dia 19 del mateix mes, a Manresa el 26 i a Malgrat de Mar el 9 de desembre. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>