Sergio Dalma protagonitza el cap de setmana musical a Girona

El cantant de Sabadell Sergio Dalma és el protagonista del cap de setmana musical a Girona. Més enllà dels seus mítics temes -com la famosa cançó Bailar Pegados-, Sergio Dalma sorprèn ara amb el seu darrer àlbum, Via Alma, amb el qual s’ha endinsat en el món de la música italiana, amb un repertori de les cançons més mítiques d’aquesta  cultura.  Per gaudir d’aquest espectacle cal ser el proper dissabte 17 de Setembre a dos quarts de deu del vespre al Pavelló Municipal de Fontajau, a Girona. L’entrada té un cost d’entre 33 a 36 euros.

Anem ara a dimecres dia 21: Músiques per la Pau és el concert  que es realitzarà dins de la celebració del Dia Internacional de la Pau a Girona. Un concert coral a càrrec del Cor Maragall , un grup  amb més de 45 cantaires i amb un llarg recorregut que ens permetrà gaudir del concert per la pau promogut per Caixa Fòrum. El concert tindrà lloc al Caixa Fòrum de Girona a les 6 de la tarda amb entrada gratuïta. I no ens movem de dimecres perquè, dins del cicle de la temporada de música 2011, la Casa de Cultura de la Diputació de Girona presenta [Em] Trio, una formació jove creada l’any 2005 i que enfonsa les seves arrels en la tradició del jazz, però també en l’art de la música europea. Aquest trio alemany és considerat un dels grups més notables del jazz europeu i s’ha qualificat el seu darrer disc, enregistrat en directe, com un dels millors àlbums de jazz dels darrers vint-i-cinc anys. Per gaudir d’aquesta formació només cal estar a l’auditori Viader de Girona el dimecres 21 de Setembre a les 8 del vespre.  L’entrada és de 5 euros a taquilla i de 3 euros entrada reduïda.

I gairebé tocant el següent cap de setmana, tenim una cita amb Janjo Bosk dins de la programació del setzè Festival de Poesia de Girona. Actualment definit com un cantautor, el músic Janjo Bosk, prové de l’escena gironina més rockera. En aquest concert es podrà gaudir de la música del primer disc del cantant titulat En el Temple del Vent, un disc compost de cançons de poetes vinculats a l’Empordà. A més, Bosk li sumarà alguns temes que està component pel seu nou disc de collita pròpia, un rock acústic d’influència mediterrània. Per assistir a aquest concert de rock, cal estar el dijous 22 de Setembre a les 10 del vespre a l’auditori viader de Girona. L’entrada té un preu de 5 euros a taquilla i 3 euros reduïda.

Ja divendres que ve, dia 23, el cantautor penedesenc Cesk Freixas presenta a la Mirona de Salt el seu últim treball discogràfic titulat  De la mà dels qui t’esperen. Un espectacle divers amb parts molt acústiques i d’altres més elèctriques arribant a un rock pur. Partint del seu repertori habitual, Freixes innova amb un format de quartet. L’espectacle comença a dos quarts d’onze de la nit i el preu de l’entrada és de 10 euros a taquilla i 8 anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>