Els Sopa de Cabra escullen Girona per tancar la seva gira de retrobament

Els Sopa de Cabra són de Girona i d’això no n’hi ha hagut cap dubte. Però com acostuma a passar a les millors famílies, la relació amb la ciutat no ha estat sempre del tot plàcida. És per això que és d’especial rellevància el gest que ha tingut la banda en decidir fer els que en principi han de ser els dos darrers concerts de la seva gira de reencontre amb motiu dels 25 anys de la formació de la banda i deu de la seva dissolució. Precisament, el 2001, els darrers tres concerts de la formació van ser a la sala Razzmatazz de Barcelona i no pas a la seva vila natal. Després de molta insistència, aquest cop han accedit a què així sigui. De tot això el Diaridelamusica.com en va parlar amb el grup a la masia de Montfullà on els gironins han estat tancats tot l’estiu assajant una vegada i una altra una cinquantena de temes del seu repertori que ja van lluir al Palau Sant Jordi els dies 9, 10 i 11 de setembre i que passejaran ara per Tarragona, València i Mallorca abans de tornar a la seva ciutat natal el 31 de setembre i l’1 d’octubre al Pavelló de Fontajau. J.SALICRÚ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>