Santi Arisa al Poesia i + de Caldes d’Estrac al ‘ddM Concert’

Segona edició del ddM Concert, que m1tv emet des de finals de juliol cada divendres. En aquesta ocasió, recuperem el concert de Santi Arisa al Parc Can Montanyà de Caldes d’Estrac a l’edició de 2010 del Festival Poesia i, en una actuació que va tenir lloc el 25 de juny de l’any passat que obria el cicle. L’espectacle poetico-musical presentat era Taverna de poetes, on es recullen versos de diferents poetes com Pere Quart, Vicent Andrés Estellés, Josep Carner, Miquel Martí i Pol, Espriu, Jordi Jané, Salvador Perarnau, Ferran Anell i d’ell mateix a ritme de rock i blues. El 1997, Santi Arisa va publicar un disc homònim que segueix rodant per tot el país.

El manresà Santi Arisa [web] ha acompanyat en disc o en públic a altres cantants com Lluís Llach, Quico Pi de la Serra, Miquel Pujadó o els Esquirols i ha format part de grups de jazz-rock com ara Fusioon, Pegasus, a més de fer duets amb Jordi Sabatés i ser el creador de la Sardanova. Des dels anys setanta del segle XX, amb un dels seus grups (La Tribu de Santi Arisa) acostuma a fer temes cantats sempre que pot. Com a compositor, és autor de les bandes sonores de diverses pel·lícules i sèries de televisió. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>