Mataró sona al compàs de la rumba

L’àrea de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Mataró, la Casa de la Música Popular i l’Escola Municipal de Música de la capital del Maresme han organitzat ‘Mataró al compàs de la rumba’, un projecte per explicar l’evolució de la ciutat a través de la rumba catalana als joves de Tercer d’ESO de diversos instituts del municipi. L’equip de Diaridelamusica.com hem assistit a alguns dels actes d’aquest projecte per conèixer-ne els creadors i els usuaris. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>