Maria Coma s’estrena a Mataró presentant ‘Linòleum’

Maria Coma [MySpace] forma part de la novíssima generació del pop en català del moment, junt amb noms com Manel, els Amics de les Arts, El Petit de Cal Eril, The New Raemon o Anna Roig. Aquest divendres dia 12 actua a la sala Clap de Mataró en el marc del cinquè cicle de Músiques Tranquil·les ofert des de la Casa de la Música Popular. Li han dit la Bjork catalana -també recorda a Joanna Newsom o Hanne Hukkelbert- però ella prefereix fugir de les etiquetes i reclamar a tots aquells que la vulguin identificar que facin l’esforç d’acostar-se a algun dels seus cada vegada més nombrosos concerts. L’actuació de Coma, on presentarà el seu darrer disc Linòleum, arriba després del concert que Gerard Quintana va protagonitzar dissabte passat al Casal Nova Aliança, on va presentar la seva nova faceta com a reporter que capta els sons i músiques de Barcelona.

Publicat el dia a General | Etiquetat a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>