Manolo Garcia, "Teddy Dos Dedos"

Manolo Garcia, àlies Teddy Dos Dedos, és un músic mataroní que ja de ben jove va traslladar-se a Granada amb el teclat sota el braç. Ja en terres andaluses, va crear amb un grup d’amics Los Granadians del Espacio Exterior, una de les bandes de referència de l’ska de l’Estat Espanyol. A més a més, ha format part fins fa ben poc de la banda del Regne Unit The Delegators. A Diaridelamusica.com vam aprofitar la seva visita fugaç a la capital maresmenca per conèixer una mica més a fons aquest mataroní emprenedor.-MARTA CABOT/KIKO MONTORO

Publicat el dia a General | Etiquetat a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>