Dr. Calypso, més de dues dècades i resistint

Els Dr. Calypso [pàgina a MySpace] són una banda de deu amics amants dels ritmes jamaicans per excel·lència -l’ska i el reggae dels anys seixanta i setanta amb lletres reivindicatives- que van començar aquesta aventura el 1989, fa ja més de dues dècades. El proper dissabte, dia 30, el grup de referència de la música jamaicana feta a casa nostra -amb onze LPs al mercat- actua a la sala Clap. A Diaridelamusica.com hem volgut parlar amb Sergi Monlleó ‘Sherrif’ i Lluís López ‘Luismi’, dos dels seus integrants. DDM

Publicat el dia a General | Etiquetat a ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>