D’Callaos, els renovadors del flamenc a Catalunya, actuen aquest dissabte al Clap

El projecte dels terrassencs D’Callaos comença a caminar el 2004 i, des de llavors, ja han girat arreu de Catalunya presentant els temes dels seus dos discos difosos través de la seva pàgina web: De paso i Desde mi balcón. El proper dissabte 23 de gener, els D’Callaos actuen a la sala Clap de Mataró conjuntament amb el cantautor de flamenc Momen V-XV. A Diaridelamusica.com hem volgut conèixer més a fons els creadors del Nu-Flamenc, una visió actual i fresca del flamenc dels 70 facturada des de Catalunya. Parlen Lluís Pi i Daniel G. Felices. MARTA CABOT/KIKO MONTORO

Publicat el dia a General | Etiquetat a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>