The Cabrians: 110% d’ska políticament incorrecte

Cap a la meitat dels 90, només va caldre que sorgissin les primeres espurnes de la popularitat de l’ska a casa nostra perquè els The Cabrians s’hi agafessin fort presentant-se com a banda que promet espectacle i diversió a cada concert. Amb els seus dos llarga durada Black Momerota i For a few pussies more…, els The Cabrians ja han travessat les fronteres estatals, però tornen el proper dissabte 24 d’octubre a la Sala Clap de Mataró, conjuntament amb Los Granadians. A Diaridelamusica.com hem parlat amb aquesta banda ja ha assolit les posicions més altes dins l’escena de la música jamaicana a Catalunya.-MARTA CABOT-KIKO MONTORO

Publicat el dia a General | Etiquetat a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>