El secret del rock més contundent el té (lo:muêso)

Lo:muêso jugava a casa divendres a la nit. El grup de Premià deMar va omplir la sala Rubik d’amics, aconseguint un concert d’ambient càlid i proper, ideal per una vetllada de música sense complexes. La ocasió, doncs, era ideal, i Lo:muêso no va decebre, oferint una bona sessió del so contundent que els caracteritza.

Aquest quartet ens ofereix una recepta que s’articula al voltant d’unes gotes de punk, una engruna de harcore, algún pessic de noise i un pensament de grunge. Una combinació que resulta en el que ells mateixos defineixen com a rock experimental, però que admet diverses etiquetes. Sigui com sigui, a la sala de Vilassar de Mar Lo:muêso van deixar clara la importància de les guitarres a la seva música, el ritme trepidant de la bateria i la contundència de les veus.

En un directe que desbordava energia per totes bandes, el conjunt maresmenc van oferir-nos temes dels seus tres treballs discogràfics publicats, com “Combinado magyar” o “Overbuckle” però també alguna novetat com “Tantaglia”, una peça musical que van estrenar divendres. Lo:muêso va ser el plat fort d’una nit dedicada a la via més dura del rock, que s’havia iniciat amb Sta. Rita, conjunt femení que s’inicia en els móns del post-hardcore; i els Saragossans Lavodrama. RITA VILLÀ / JOAN GONZÀLEZ

Publicat el dia a General | Etiquetat a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>