El flamenc de D’Callaos omple el Clap en la primera nit del novè aniversari de la sala

El Clap va iniciar divendres la celebració del seu novè aniversari amb D’Callaos, un grup que deu molt a la sala mataronina i que ara torna amb entrades venudes la confiança que els seus responsables van donar-los des d’un principi. La sala gran del Clap estava a rebentar, plena d’admiradors de tot el maresme que no van deixar de cantar i ballar en cap moment del concert.

El grup de Terrassa va oferir la seva cara més flamenca, sense que aquesta opció els fes perdre ni un gram d’energia dalt l’escenari. La veu de Maribel Martin, la “canija”, va liderar sense problemes els set músics que l’acompanyen i també tot el públic de la sala.

D’Callaos van presentar el seu nou treball discogràfic, “Desde mi balcon” que van alternar amb les melodies del seu primer disc, “De paso”. Aquesta combinació va permetre escolar peces ja clàssiques del grup, com “hasta que salga el sol” o “los pajaros” amb altres temes més recents com “D prestao”. En un i altre cas, però, el públic va mostrar-se gran coneixedor de les lletres, demostrant així l’èxit de l’estratègia de marketing de D’Callaos, que sempre han permès, i potenciat, la descàrrega gratuïta de la seva música.

La nit havia començat amb Juanito Makandé i la seva Banda Formal que van esclafar l’ambient amb una particular proposta de funk andalús, batejada pel seu líder com una barreja de Jamiroquai i Camarón. Tot un descobriment que no va decebre ningú i que va ser un bon primer plat per una nit flamenca d’aniversari. RITA VILLÀ

Publicat el dia a General | Etiquetat a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>