Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Producció cultural del Bar Cafè Nou  · CLACK
PRODUCCIÓ CULTURAL DEL BAR CAFÈ NOU
El Bar Cafè Nou de Mataró compta amb la col·laboració de Clack en la producció i dinamització cultural de l'espai del bar, i com a responsable de la comunicació corporativa.

El juny de 2022 la Fundació Maresme va guanyar la licitació de l'espai amb la voluntat d'oferir un servei de restauració sostenible per mitjà de la inclusió laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, i al mateix temps, posar a l'abast de la ciutadania del municipi i d'arreu de la comarca una cultura viva, comunitària, de proximitat i de talent emergent.

Tota la informació de l'agenda cultural del Bar Cafè Nou aquí.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.