Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
JOAN TEIXIDOR 1913-1992. NO VISQUEU MÉS EN FRAGMENTS
Tipus de projecte (format): Audiovisuals per a projecte museogràfic
Realització i edició: Marc Arisa i Eloi Aymerich
Guió: Institució de les Lletres Catalanes

La Institució de les Lletres Catalanes va organitzar una exposició sobre el poeta, escriptor, editor i promotor cultural Joan Teixidor. Comissariada pel Doctor Sam Abrams, des de Clack hem desenvolupat dos productes audiovisuals adaptats al projecte museogràfic.

L'exposició Joan Teixidor 1913-1992. No visqueu més en fragments que es va poder veure al Museu d'Història de Catalunya compta amb un video projectat amb els principals indrets de la geografia literària de Teixidor.

El segon producte que vam generar va ser un clip de resum de tota la exposició amb la intervenció del mateix Abrams, així com fragments sonors inèdits del literat protagonista.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.