Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
REVIU MERCAT
Video viral per xarxes socials d'un mercat urbà de segona mà i joves creadors.

Reviu Mercat, un mercat urbà de segona mà i joves creadors volia un vídeo viral per ensenyar a través de les seves xarxes socials.

Amb un to juvenil, colorista i desenfadat hem realitzat un videoclip de quaranta segons pensat expressament en format web. Samarretes vintatge, paradetes, arrecades, penjadors, ulleres de pasta, texans desgastats, un dj, cervesa fresca i moltes moltes cares alegres.

El vídeo s'ha enregistrat usant una càmera fotogràfica Canon 5D. Això fa que compti amb una alta definició d'imatge, colors més reals i una major profunditat de camp.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.