Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
CRUÏLLA BARCELONA
Equip de producció: Eloi Aymerich, Oriol Castillón, Guillem Zuazola i Joan Salicrú

Clack Música!, la submarca de Clack dedicada a l'àmbit musical, ha dut a terme una de les darreres accions en el marc del festival Cruïlla Barcelona.

La tasca de la productora va consistir primerament en l'enregistrament de la presentació del contingut del festival Cruïlla Barcelona 2010, basat en cinc eixos de programació, a càrrec del seu director, Jordi Herreruela: Caps de cartell, Apostes estatals, Apostes internacionals, Joies Estatals i Joies Internacional.

El projecte també incloïa la gravació i muntatge de les salutacions dels grups i cantants participants a l'esdeveniment com Muchachito Bombo Infierno, Los Seis Días, Maria Coma, Roger Mas, Los Barrankillos o Bandabardò.

Alguna d'aquestes salutacions han estat gravades pels propis grups, mentre que la majoria s'han enregistrat a les instal·lacions del Fòrum de Barcelona per part de l'equip de Clack.

En tercer lloc, Clack s'ha fet càrrec també de l'espot del festival, emès en les principals televisions del país i que podeu veure acompanyant aquestes línies.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.