Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
La campanya en OFF · CLACK
LA CAMPANYA EN OFF
Tipus de projecte (format): Curtmetratge documental per a diari digital
Realització i Edició: Eloi Aymerich
Guió i Producció: Joan Salicrú

Seguiment de la campanya electoral de les eleccions catalanes de novembre de 2012 per a la web de El Periódico de Catalunya. En cada vídeo, es segueix el backstage de la campanya d'un partit diferent, sigui a través dels caps de comunicació, dels responsables de campanya o altres persones que participen al procés.

Cadascun dels audiovisuals està concebut com un petit curtmetratge documental i a nivell cromàtic conjuga el blanc i negre amb el subratllat dels colors groc i vermell, en referència a la temàtica nacional ben present en aquestes eleccions.

Tots els vídeos aquí:

Víctor Francos: l'ombra de Pere Navarro.
· Santi Vila, el candidat de comarques.
· Lluís Salvadó, el cervell de la nova Esquerra.
· David contra Goliat a través del 2.0.
· Darrer una gran dona... hi ha una altra gran dona.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.