Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
FUNDACIÓ RAFAEL CAMPALANS
La Fundació Rafael Campalans és un dels principals thinks tanks de la política catalana. Constituïda el 1979, a través de la recerca i l'anàlisi té com a objectiu principal la difusió del pensament socialista democràtic. Entre les seves tasques hi figura editar llibres i materials relacionats amb la història del socialisme català. La institució ha encarregat a Clack la cobertura mediàtica d'alguns dels seus actes principals, com per exemple presentacions de llibres o jornades de debat. Són vídeos d'entre 4 i 6 minuts de llargada que intenten extreure l'essencial d'una convocatòria per tal que els continguts que s'hi han expressat puguin tenir vida més enllà de la finalització de l'acte.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.