Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
CAMPANYA SOM COMERÇ JUST I BANCA ÈTICA 2017 · CLACK
CAMPANYA SOM COMERÇ JUST I BANCA ÈTICA 2017
Disseny gràfic i realització: Jordi Navarro
Guió i suport en realització: Eloi Aymerich
Producció: Georgina Altarriba


L'ONG Setem, responsable de la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica, encarrega a Clack que es faci càrrec de tota la imatge gràfica i audiovisual de la campanya en qüestió. Des de la productora es té amb compte l'experiència de Jordi Navarro per a fer-ho possible.

El cartellisme es materialitza amb un seguit d'elements digitals i físics repartits per xarxes socials, pels carrers de Barcelona i de les localitats que s'adhereixen a la campanya.

L'espot apareix a TV3, al Canal 33, a BTV, TAC 12 i també a les pantalles de TMB.

Afegir, també, que el 12 de maig de 2017 El Periódico de Catalunya inclou un suplement especial sobre la campanya també maquetat per Clack.

La campanya Comerç Just i Banca Ètica va néixer fa 17 anys sota el nom de la Festa del Comerç Just. Des de llavors, el projecte ha anat evolucionant: primer es va afegir la branca de Banca Ètica i, més endavant, l'Economia Solidària.

El 2017 el Dia Mundial del Comerç Just se celebra el dissabte 13 de maig, data en què té lloc l'acte central a Barcelona: una ruta guiada pels 'horrors del comerç internacional' a Passeig de Gràcia.

Més informació aquí.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.