Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
EL PÚBLIC
El Públic és una iniciativa nascuda l'any promoguda Clack i l'emprenedor Xandri Calsapeu. "Cafè espai idees" són les tres paraules que el defineixen i simplifiquen tot allò que s'hi duu a terme des de l'any de la seva inauguració, el 2011.

Amb El Públic, des de Clack treballem directament en un projecte de gestió cultural que reuneix exposicions, música en viu, jams sessions, presentacions literàries, xerrades i l'edició d'un díptic mensual amb informació del propi espai: El Públic.

El Públic és una iniciativa de dues parts. En Xandri, que veureu entre les taules o darrera el taulell del cafè, i la gent de Clack, que tot i fer una tasca menys visible, fins l'octubre del 2016, van residir físicament en el propi espai cultural. Entre ells hi ha realitzadors audiovisuals, gestors culturals, programadors web, fotògrafs, dissenyadors gràfics o periodistes que, a banda d'impulsar projectes a nivell nacional, participen també en la programació del projecte cultural d'El Públic i en la seva dinamització i comunicació.

Clack tenia la seu en un espai diàfan de 30 metres quadrats ubicat a la part posterior d'El Públic. L'oficina va servir com a centre d'operacions de l'entitat, que aglutina una xarxa de més de trenta free-lances i autònoms.

Clack funciona des de l'any 2000 a la capital del Maresme com a productora de continguts audiovisuals vinculant territori amb música, cultura i temàtiques socials. Tenir l'espai físic d'una productora audiovisual en un espai de relació i trobada era per Clack molt important.

Residint durant cinc anys a El Públic i fent-lo créixer dia a dia, hem demostat plegats que l'economia social i de cooperació en xarxa no només és una teoria sinó que pot ser una absoluta realitat.

Fes una ullada als videos promocionals de l'espai. Direcció de fotografia de Marçal Vaquer, edició de Marc Arisa, videografisme de Joan Ayza i realització d'Eloi Aymerich.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.