Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
festival 'Nosaltres' · CLACK
FESTIVAL 'NOSALTRES'
El festival Nosaltres és una iniciativa de Clack que neix l'estiu de l'any 2020 amb un objectiu principal: la retrobada cultural postcovid, específicament arrelada a Mataró. Es materialitza a través de tres conceptes com a eix vertebral del projecte: Comunitat, Sostenibilitat i Cultura. Entenem l'acció cultural com una eina de transformació social, econòmica i mediambiental. Aquesta tercera edició del Nosaltres desenvoluparà el concepte comunitat al voltant de la importància de viure el festival en primera persona del plural, el de sostenibilitat amb la voluntat de treballar per un impacte transversal positiu a la nostra comunitat i el de la cultura com a punt de referència; els creadors i les seves produccions han de trobar en el festival una plataforma de suport, creació i difusió.

Si l'objectiu de la primera edició va ser irrompre a Mataró per liderar la retrobada cultural en un context històric on Clack va pensar que calia fer aquest pas a la ciutat com a servei públic, des del 2022 el festival pretén anar més enllà, sense perdre la identitat artesanal i de petit format, per:

a) Consolidar el Nosaltres com a festival d'estiu de referència a Mataró i, en la mesura del possible, impactar en els creadors locals de tot el Maresme.

b) Projectar el festival, de cara a la ciutadania, com a servei públic cultural de qualitat i vincular-lo als objectius de desenvolupament sostenible (ODS 2030).

c) Feminitzar de manera transversal el Nosaltres, tant als escenaris com darrere d'ells.

d) Convertir el festival en una comunitat de comunitats culturals locals, posant-la al centre, i fent d'aquesta pluralitat i diversitat un element diferencial del mateix respecte d'altres iniciatives anàlogues.

El cicle està pensat com un conjunt d'activitats culturals de petit aforament d'entre 60 i 100 persones a l'aire lliure. Els tipus d'acte que s'hi programen són diversos: des d'un recital de poesia, a un espectacle de dansa, passant per xerrades i concerts en acústic. Cada dijous de juliol i agost, oferint dues o tres sessions depenent de la proposta. Seran propostes diverses i interseccionals, basades en eixos com l'art, el feminisme o la transformació social. En horari vespertí però de durada limitada, per una convivència adequada amb els veïns. També es programa el +Nosaltres, una iniciativa per a acostar la cultura de qualitat arreu del territori de la ciutat. El Nosaltres és el símbol de la retrobada, del recomençar, i sobretot, d'una manera d'entendre la cultural local molt més reivindicativa, activa i en xarxa.

Retiment de comptes

El Nosaltres vol ser un exemple de transparència. El retiment de comptes és públic, i els ingressos i despeses globals del festival es publiquen al web oficial setmanes després de la seva finalització.

Les entrades

Amb l'objectiu de garantir l'accés a tota persona que vulgui gaudir de la proposta del Nosaltres, de forma general s'oferirà una entrada a tres preus (5-10-15€). Això permetrà no només un accés més equitatiu, sinó possibilitar que aquella persona que ho vulgui pugui col·laborar amb una entrada més alta per a fer sostenible la iniciativa del festival.

Aquí pots comprar de forma anticipada la teva entrada a tots els espectacles del Nosaltres. No et quedis sense!

Qui som

Una iniciativa de: Clack
Amb la coorganització de: Ajuntament de Mataró
Amb la col·laboració de: Aiguamoll Records; Associació de Veïns del Pati de Can Marchal-Eixample, Associació Ventura Ametller; Aula de teatre de Mataró; Buc de Llibres, SCCL; Casa de la Música de Mataró; Cita Flamenca; Codetickets; Coop Maresme; Dòria Llibres; Folk You, SCCL; La Feixa, SCCL; La Montnegre cervesera, SCCL; La Veu de Cerdanyola; Mataró Cultural; Mataró|Art|Contemporani; Mics BCN; Microscopi; Musicop, SCCL; Unió de Cooperadors de Mataró i Visual Sonora, SCCL
Amb el patrocini de: Aigües de Mataró, Aliança Mataró, Assolim Alimentària, Col·lectiu Ronda, Facto Cooperativa, Finques Pous, Mataró Neta i Moritz
Mitjans col·laboradors: Capgròs, tvmataró i Enderrock

Directors: Eloi Aymerich i Elena Ponce
Digital Media Manager: Carla González
Fotografia: Sara Aminiyan, Marta Illa i Andrea Rigalós


w. nosaltres.clack.cat
instagram. @NosaltresFest twitter. @Nosaltresfest #NosaltresFest

x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.