Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
CANÇONS A LA VORA DEL POP
Tipus de projecte: Documental per televisió
Producció executiva: Clack i Grup Enderrock
Direcció: Eloi Aymerich
Producció Clack: Joan Salicrú


Cançons a la vora del Pop és un documental produït per Joan Salicrú i dirigit per Eloi Aymerich que narra les vivències de cinc grups del nou pop en català: Amics de les Arts, Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, El Petit de Cal Eril, Manel i Maria Coma.

Un documental amb un estil visual àgil i fresc, que inclou quatre cançons realitzades en directe per la obra audiovisual.

Aquesta és una producció de Clack Música! amb el Grup Enderrock, la participació de Televisió de Catalunya, Comunicàlia i l'ICIC, el patrocini de Caixa Laietana i la col·laboració de l'ICUB, l'Escola Universitària Politècnica de Mataró i la Xarxa de Cases de la Música.

El documental és una atrevida 'road movie' que inclou gravacions inèdites d'una cançó de cadascun dels grups. La peça repassa la trajectòria que han seguit aquestes formacions, començant amb la incursió de la seva música a internet, la popularitat a les xarxes socials, la quantitat creixent de públic que atreuen els seus concerts, el suport dels mitjans, etc.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.