Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
#FIMTV
Tipus de projecte (format): Televisió capsular per internet
Videografisme: FiM
Realització i edició: G. Altarriba, M. Arisa, E. Aymerich i E. Jiménez
Producció: Eloi Aymerich i FiM

Un dels somnis d'una productora cultural com nosaltres era la de tirar endavant una televisió d'un festival. I els companys de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca van confiar amb nosaltres per a tirar-la endavant.

La FiM de Vila-seca va presentar en la seva edició del 2013 la #FiMTV, un canal de televisió online propi de la FiM que a través de diverses videocàpsules permetia conèixer a través de les xarxes socials als artistes, als professionals i nous punts de vista del festival. Sempre en format de continguts exclusius i de clip audiovisual.

La #FiMTV oferia cada hora del festival de tres dies continguts gairebé en directe, amb realització de concerts, actuacions "à emporter" de bandes participants, càpsules experimentals, entrevistes, resums de les jornades professionals... una autèntica tweet tv, pionera al'estat espanyol i a la comunicació audiovisual vinculada a festivals de música.

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca és la fira professional de música emergent de Catalunya, està concebuda com un mercat d'espectacles musicals novells i punt de trobada del sector cultural professional, alhora que una gran festa de la música al carrer per a tots els amants de la música en directe.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.