Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
NOSALTRES, ELS MARESMENCS
Direcció i guió: Albert Calls i Joan Salicrú
Realització: Toni Veas
Actors: Albert Calls i Eloi Aymerich
Operadors de càmera: Toni Veas, Isaac Martínez, Marc Giner
Muntatge: Toni Veas i Joan Salicrú
Runner: Guillem Salvador

Nosaltres, els maresmencs. Una road-movie de Montgat a Calella és una minisèrie de tres capítols d'una hora de durada protagonitzada per Albert Calls i Eloi Aymerich i dirigida per Albert Calls i Joan Salicrú on es recorre la comarca a la recerca de la pregunta eterna sobre la seva existència.

Consta de 27 entrevistes a personalitats de la comarca, bàsicament de l'àmbit de la cultura. Són 27 persones amb qui es conversa, es dina, s'esmorza o es sopa en el recorregut de tres dies i que en alguns casos no estaven inclosos en el guió inicial de treball.

Nosaltres, els maresmencs és una idea original de Clack coproduïda amb la cooperativa mataronina Claraboia i que està previst emetre a finals de març de 2011 a M1TV, la televisió pública comarcal.

A nivell visual, Toni Veas ha estat el realitzador del projecte, el qual ha apostat per un treball en brut, sense excessives modificacions a la sala de muntatge, per tal de mantenir viu l'esperit fresc i irreverent de la gravació, que es va dur a terme el setembre de 2010.

El projecte compta amb el suport del Consell Comarcal del Maresme i la revista Capgròs.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.