Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
'NO N'HI HA PROU. EL CLAM DE LES FESTES MAJORS A CATALUNYA'
Documental de tvmataró i La Xarxa amb la col·laboració de Clack i el suport de Cultura Mataró, que explica com han evolucionat les festes majors a través de la pandèmia. Agafant la Festa Major de Mataró, Les Santes, com a columna vertebral, el documental fa un recorregut per les festes de Berga (La Patum), Terrassa (Festa Major), Granollers (Festa Blancs i Blaus), Tarragona (Santa Tecla) i Barcelona (La Mercè).

A través del testimoni de la mataronina Coral Consegal i una vintena de persones vinculades a les festes majors de Berga, Terrassa, Granollers, Barcelona, Tarragona i Mataró, aquesta peça audiovisual obra d'Anna Fernàndez, Marc Barceló i Joan Salicrú explora la salut d'aquests punts de trobada que tenen lloc cada estiu i que són la millor mostra possible de civisme, cohesió, identitat i participació.

Des d'un punt de vista més reflexiu hi intervenen quatre experts en el món de la cultura popular i tradicional: el gestor cultural Jordi Bertran; l'històric etnòleg Bienve Moya; Montserrat Raurich, de la Federació d'Entitats de Cultura Popular de la Barcelona Vella, I Oriol Rodri, periodista i impulsor de l'acte 'No n'hi ha prou' que es fa el dia 28 de matinada a Mataró des de 2007.

Ja disponible a La Xarxa +
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.