Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Cap a la meta · CLACK Cap a la meta · CLACK Cap a la meta · CLACK
CAP A LA META
Tipus de projecte: Documental per televisió
Direcció: Diego Ortuño
Ajudant de direcció: Eloi Aymerich
Operadors de càmera: Eloi Aymerich, Marc Ràmia i Juli Sesé
Guió: Diego Ortuño i Ariadna Vázquez
Muntatge: Diego Ortuño
Producció executiva: Meritxell Ribas, Joan Salicrú i Diego Ortuño
Producció: Ariadna Vázquez
Ajudant de producció: Georgina Altarriba
Música original: Mauricio Cevallos


Beatriz Pascual va néixer a a la ciutat catalana de Viladecans. És una de les representants més importants de la marxa atlètica olímpica a Catalunya i Espanya i s'enfronta diàriament a un sacrificat entrenament que aconsegueix potenciar les seves qualitats esportives.

A l'altra banda del món, l'equatorià Rolando Saquipay viu en plena serralada andina. És un enamorat de la marxa atlètica però parteix d'unes condicions econòmiques molt més limitades. Malgrat tot, la seva constància l'ha portat a ser un destacat esportista a nivell sud-americà.

Claudio Villanueva té els mateixos orígens que Rolando Saquipay. En veure que no trobava un futur esportiu a l'Equador va decidir provar sort a Europa per tirar endavant la seva carrera. Lluny de la seva terra i la seva família, entrena al costat de Beatriz Pascual en el Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès, a prop de Barcelona.

Tots tres esportistes tenen un objectiu comú: volen guanyar una medalla als Jocs Olímpics de Londres 2012. Aquest documental segueix la història d'aquests tres personatges des d'Equador fins al Regne Unit, passant per Catalunya, França o Rússia, acompanyant-los en els seus triomfs i en les seves derrotes. Una lliçó vital on s'aprèn que, de vegades, no n'hi ha prou amb esforç i sacrifici.

Mira el documental a Youtube
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.