Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
PI DE LA SERRA, L'HOME DEL CARRER
Tipus de projecte: Documental per televisió
Direcció i guió: Guillem Vidal i Sergi Martí
Producció executiva Enderrock: Lluís Gendrau i Jordi Novell
Producció executiva TVE: Anna Cler i Irene Marín
Producció executiva Clack: Joan Salicrú i Eloi Aymerich
Producció: Ariadna Vázquez
Auxiliar de producció: Elisenda Soriguera
Direcció de fotografia i realització: Marc Giner
Assessorament Realització: Eloi Aymerich
Operadors de càmera: Marc Arisa i Marc Giner
Disseny gràfic: Manuel Cuyàs


El documental Pi de la Serra. L'home del carrer vol contribuir a la redescoberta del més veterà de tots els Setze Jutges en actiu, el música Quico Pi de la Serra.

En ell es revelen les claus de la seva vida i obra de mà d'ell mateix i de diferents personatges entre els quals Serrat, Llach, Sabina, Maria del Mar Bonet, La Trinca i Luis Eduardo Aute.

El film es completa amb imatges d'arxiu -algunes de les quals, inèdites- i versions de Pi de la Serra a càrrec de Roger Mas, Cesk Freixas, Sanjosex i La Terrasseta de Preixens. Un documental per comprovar que, en efecte, el Quico no es rendeix.

Mira el documental a Youtube
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.