Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
165 REGENT STREET
Dirigit per: Òscar Fernández i Jordi Rovira
Idea original: Efren Garcia
GuióAriadna Vázquez, Efren Garcia i Jordi Rovira
Productor executiu: Joan Salicrú
Producció: Georgina Altarriba
Ajudant de producció: Clara Esparrach
Direcció de fotografia i realització: Marc Giner
So: Lluís Maymó
Disseny gràfic: Sergio Arjó
Música original: Gustavo Legido


Un documental sobre els Capgrossos de Mataró, la colla castellera del Maresme, que al 2011 arriba al seu quinzè aniversari. Lluny de pretendre publicar un documental sobre el món casteller ni sobre la colla en termes tècnics, el metratge parla sobre les emocions, la importància de les il·lusions i les frustracions superades. Una història de poder col·lectiu plasmada en un escenari de gran plasticitat.

Argument:
En una primera etapa superant la resta de colles pel que fa als castells assolits: aconseguint metes extraordinàries abans que ningú i fent-ho, a més a més, amb una gran solidesa.

Després del moment més complicat de la seva història, la colla ha de dur a terme el repte més difícil: ha d'aconseguir superar una situació de gran delicadesa i prendre la difícil decisió de seguir endavant.

Gràcies al suport mutu, la colla recupera i millora els castells fets fins al moment i aconsegueix, per tant, el repte més difícil: superar-se a un mateix.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.