Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
SONETS DE FÀBRICA10
Tipus de projecte (format) Documental & Televisió
Equip tècnic Direcció & realització Eloi Aymerich
Operador de càmera & Edició Kiko Montoro
Videografisme & Autoria DVD Jordi Navarro

Sonets de fàbrica10 és el recull de deu testimonis directes de la vida a deu fàbriques de la ciutat de Mataró durant el segle XX: Can Minguell, Can Marfà, Ca l'Ymbern, Vapor Gordils, Ca l'Asensio, Fàbregas i de Caralt, Colomer Hermanos, Tintex, Can Marchal i Fàbregas del Paper.

La memòria del patrimoni fabril, obrer, sindical i arquitectònic d?una ciutat que havia estat tèxtil es reflexa a través d'una mirada d'autor que recull els records i les imatges del que un dia marcava implacablement el ritme de la urb.

Sonets de fàbrica10 és la memòria a través de les pedres, a través de les xemeneis, a través dels ferros i forjats. La memòria com un sonet de 3 minuts.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.