Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
EL CARRER DE CASA
El Carrer de Casa és un serial televisiu emès a Televisió de Mataró el 2002 i que també va aparèixer a Televisió de Girona, Gavà TV i Granollers TV. Plantejat com un Gent del Barri a la mataronina, la sèrie incorporava com a novetat penjar el dia abans de la seva emissió un vídeo resum de tres minuts a la web del projecte, en els temps en què no existia Youtube. La direcció de la sèrie va anar a càrrec d'Elisa Rebull i com a ajudant de realització va actuar Jordi Aliberas, mentre que la producció executiva va ser d'Eloi Aymerich i Joan Salicrú.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.