Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
DIGNITAT
Tipus de projecte: Documental
Direcció: Eloi Aymerich
Operador de càmera: Esteban Seras
So directe: Ferran Garcia
Maquillatge: Anna Carbonell
Edició & Videografisme:Jordi Navarro
Música: Ivó Oller i Leo Tejedor


El documental Dignitat. 40 anys de Càritas Interparroquial de Mataró va ser realitzat amb motiu del quarantè aniversari de Càritas Interparroquial de Mataró.

El treball retrata l'acció social que du a terme aquesta entitat i entrevista els protagonistes, els receptors de les ajudes, que testimonien la importància que ha tingut per a ells rebre aquest suport.

Dignitat és una reflexió sobre el sentit de la solidaritat i la lluita per la dignitat en llocs on sembla que tot ha fallat.

Sobre la tasca de persones que ajuden sense esperar res a canvi i la història de persones que lluiten per tirar endavant.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.