Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
ELS PONTS DE MOSTAR
El documental Els Ponts de Mostar retrata la realitat de diversos ciutadans de Bòsnia i Hercegovina, concretament de la ciutat de Mostar, quinze anys després de la guerra civil que va viure aquest país. És obra de Jordi Aliberas, Joan Salicrú i Ariadna Vázquez, es va estrenar el mes de juny de 2008 al Foment Mataroní de Mataró. L'edició del documental va ser possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Mataró i de Barcelona. El treball va rebre una menció especial del Jurat de la segona Mostra de Cinema i Audiovisual català SomCinema de Mollerussa pel "pel rigorós treball col·lectiu i recerca d'informació".
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.