Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
DIARIDELAMUSICA.COM
Direcció: Eloi Aymerich
Presentació: Tanit Palay
Realització i Edició: Claraboia
Redacció: Xevi Amat, Albert Clopés, Alba Garcia, Marta Cabot, Rita Villà, Eloi Aymerich, Joan Salicrú
Edició de cròniques: Joan Gonzàlez, Oriol Castillón
Videografisme i Motion Graphics: Marc Teixidó i Joan Ayza
Joies presentadora: Núria Calsapeu
Vestuari presentadora: Marion Krmpotic

Diaridelamusica.com va ser un projecte multiplataforma nascut en format radiofònic l'any 2006 i que vam tancar el 2014 quan, al programa de ràdio, ja se li havia sumat un programa de televisió, una web pròpia a l'adreça www.diaridelamusica.com i una gran activitat a les xarxes socials (Youtube, Facebook i Twitter).

El projecte també tenia el seu lloc en forma de cròniques, entrevistes i textos d'agenda en premsa gratuïta local i comarcal.

El Diaridelamusica.com es va passejar per les graelles de televisions com Maresme Digital, Televisió de Mataró, m1tv o La Xarxa. També per ràdios, des de Mataró Ràdio, Ràdio Premià de Mar, RTV Calella o Ràdio Arenys. O mitjans escrits, com Capgròs o El Tot Mataró. Els continguts es distribuïen, fins i tot, en altres portals web com Enderrock.cat.

També vam treballar amb moltes sales de concert: des de les Cases de la Música, començant per la de Mataró i els amics de Visual Sonora, fins a Privat, Lasal o el Foment Mataroní.

I vam ser indirectament promotors d'un munt de festivals: des de l'inVICtro fins al Cicle de Músiques Tranquil·les de Mataró, passant pel Poesia i + de Caldes d'Estrac o la Fira de Música al carrer de Vilaseca.

Comptava amb el suport de les institucions locals i comarcals i d'entitats com Caixa Laietana.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.